Nosaltres

El millor peix de platja!

Sisena generació de peixaters

Peixateries Manero va néixer l’any 1880, i comptem amb més de 100 anys de tradició familiar. Actualment, treballem a la botiga la sisena generació de peixaters.

Des de sempre hem procurat aportar una gran qualitat a un bon preu, i oferint la millor atenció al públic, perquè estimem el nostre ofici, ens agrada ser peixaters.

El nostre punt fort és l’experiència, ja que tenim una llarga trajectòria en la venda de peix de diferents llotges del mediterrani, on oferim tota classe de producte de primera qualitat. També tenim peix directe de la costa gallega i cantàbrica, i tota classe de marisc.

La nostra raó de ser és la nostra clientela, per això li oferim un servei personalitzat, per tal que sempre quedi contenta, tant amb el nostre tracte i com amb el gènere. 

Pel que fa a la nostra filosofia, es basa a procurar tenir uns preus competents però sense oblidar mai la qualitat del producte que oferim.

Recentment, ens hem unit a la plataforma Artesans en Xarxa, amb l’objectiu de fer créixer la nostra peixateria familiar i poder fer arribar el nostre producte a tothom.

Vine i prova el nostre gènere. No et defraudarem!

peixateria-mostrador

Ens agrada ser peixaters!

sisena generació de peixaters

El nostre equip

manero-artesans
equip
equip-peixateria
equip-manero